Arsenal hämtade upp 0-3 i slutspurt
نوشته شده توسط : Alisa

Arsenal stod för en mirakulös upphämtning mot Bournemouth när man avslutade sitt hektiska julschema. Slutresultatet skrevs till 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av Olivier Giroud. Olivier Giroud blev en hjälte i en Arsenal Billiga fotbollströjor- och firas med en anmärkningsvärd målgest stilar.

Det blev en kämpig kväll för Arsenal. Bournemouth inledde bäst och tog ledningen i den 16:e minuten. Men efter Alexis Sanchez nickreducering i 70:e minuten gjorde Lucas Perez Arsenals andra mål fem minuter senare och efter en tufft dömd utvisning av Simon Francis i 81:a minuten ökade Arsenals tryck ytterligare. Olivier Giroud gjorde mål för tredje matchen i rad och blev poängfixare då han nickskarvade in 3–3-målet på tilläggstid.

Precis som två dagar innan, Olivier Giroud var i fokus för gästerna. Olivier Giroud klädd Arsenal tröja nådde toppen av en stolpe och slog bollen i bortre hörnet. – Jag är glad över att ha hjälpt laget. Men jag är ändå besviken, säger Giroud. Fransmannen firade på ett underligt sätt, han gjorde en målgest som påminde om hans snygga mål med klacken i förra omgången mot CrystalPalace.

Upphämtningen till trots innebär inte resultatet speciellt goda nyheter för Arsenal, som tappar mark i toppen och kan ramla ned till femte plats om Tottenham slår Chelsea i kvällens derby i London.